Сриједа, 21. Фебруар 2018.
Latinica | Ћирилица
Medicolaser - иновативна рјешења за Ваше проблеме са видом - ваш ЛОГИЧАН избор - Medicolaser свијет здравих погледа - 0800 50 214 - СВЕ за ваше очи - хирургија ока, дијагностика очних обољења, оптика - 0800 50 214 - потпуно ласерско скидање диоптрије - 0800 50 214 - 15 година у у служби вашег вида - Medicolaser - свијет здравих погледа

100% ласерски LASIK

Закажите се online

Шта је 100% ласерски LASIK (bladeless LASIK)?
 
Потпуно ласерски LASIK је амбулантна рефрактивна хируршка процедура која се користи у третману кратковидости, далековидости и астигматизма. 
 

Presbymaxласерски приступ рјешавању презбиопије


Процедура сличи традиционалном LASIK-у, гдје се за разлику од ножа користи различит начин прављења поклопца рожњаче употребом високо прецизног фемтосекундог ласера.
 
Због више него јасних предности, значајно веће прецизности и практично одсуства компликација у односу на традиционални начин прављења поклопца рожњаче оваква врста третмана брзо потискује употребу ножа у хирургији рожњаче и поред високе цијене овакве опреме.
 
Како се потпуно ласерски LASIK изводи?

Код LASIK-а се прави танки поклопац на рожњачи, који се пресавије како би се могла третирати унутрашњост рожњаче. Рожњача се преобликује уз помоћ ексцимер ласера и на тај начин коригује диоптрија.

Код потпуно ласерске LASIK процедуре, поклопац на рожњачи се ради фемтосекундним ласером, а не уз помоћ ножа како се то ради у традиционалној ласерској процедури.
 
Ко је кандидат за потпуно ласерски LASIK?

Да бисте били добар кандидат треба да имате више од 18 године, да немате обољење ока, да вам је рефракција стабилна последњих годину дана и да је ваша рефрактивна грешка унутар дозвољеног опсега за ову процедуру. Такође, ова процедура се не ради код трудница и дојиља.
 
Шта још треба да знам о потпуно ласерском ЛАСИК-у?

Процедура се не ради код пацијената са танком рожњачом, тешким обликом сувог ока, кератоконусом или другим болестима рожњаче као и код пацијената са системском болестима које утичу на процес зарастања

За додатна питања пишите на milan.preradovic@medicolaser.info.